مشخصات فردی و زندگینامه
نام:میثم
نام خانوادگی:موسایی
شهرت:موسایی
پست الکترونیک:mousaaei@ut.ac.ir
تخصص ها:فقه و اصول ، اقتصاد

زندگی نامه

شرح حال علمی دکتر میثم موسایی

دکتر میثم موسایی در سال 1346 در شهر سی سخت چشم به جهان گشود. پس از اخذ دیپلم در سال 1364در کنکور سراسری در همه زیرگروه های تخصصی دارای رتبه تک رقمی و در اکثر آن ها رتبه یک را بدست آورد و  رشته اقتصاد دانشگاه تهران را به عنوان اولین رشته خود انتخاب کرد در سال1368 موفق به اخذ  لیسانس و در سال 1372 فوق لیسانس  و در سال 1380 موفق به اخذ دکترا  با درجه عالی شد و در همان سال به عنوان دانشجوی نمونه کشوری برگزیده  و مورد تقدیرقرار گرفت.

از سال 1374 به عنوان عضو هیات علمی به استخدام دانشگاه تهران درآمد در سال 1380 به درجه استادیاری و در سال 1385 به درجه دانشیاری  و در سال 1389 به درجه استاد تمامی (Full Professor)نائل آمد از بدو  زمان استخدام در دانشگاه تهران موفق به تألیف بیش از 150 مقاله علمی- پژوهشی و انتشار آن ها در مجلات علمی پژوهشی داخلی و بین المللی و صدها مقاله در سایر نشریات ترویجی و نوشتن  بیش از 37 کتاب تحقیقی در موضوعات اقتصاد و فرهنگ و علوم اجتماعی و انجام بیش از 45 طرح پژوهشی به عنوان مجری در سطح ملی شده است. علاوه بر آن ایشان درچندین جشنواره علمی به عنوان پژوهشگر نمونه و برجسته به شرح زیر انتخاب شده است:

پژوهشگر نمونه با انتخاب طرح تحقیقاتی «بررسی موضوع و مفهوم ربا با توجه به تحولات اقتصادی عصر حاضر»به عنوان  پژوهش نمونه کشوری  در دومین دوره پژوهش‏های فرهنگی سال 1376 و دریافت جوایز نفیس و لوح تقدیر از وزیر فرهنگ.

پژوهشگر نمونه با انتخاب طرح تحقیقاتی«بررسی ویژگی‏های فرهنگی‏رفتارهای اقتصادی مطلوب در جامعه»  به عنوان پژوهش نمونه کشوری درسومین دوره انتخاب پژوهش‏هی فرهنگی در سال 1377 و دریافت جوایز نفیس و لوح تقدیر از وزیر فرهنگ.

پژوهشگر نمونه  با انتخاب پایان‏نامه‏ مقطع دکتری به عنوان پایان‏ نامه‏ نمونه کشوری در مراسم هفتمین دوره  انتخاب پایان‏ نامه‏‏ های  برتر دانشجویی در سال 1380.

پژوهشگر نمونه در حوزه دین پژوهی توسط شورای برنامه‏ریزی دین‏ پژوهان کشور در سال 1381.

پژوهشگر برگزیده سال 1382 درچهارمین جشنواره بزرگداشت پژوهشگران برگزیده سال  دانشگاهها، مراکز پژوهشی, وزارتخانه‏ها، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آذر سال 1382 و دریافت جوایز نفیس و لوح تقدیر از وزیر علوم.
پژوهشگر نمونه با تعلق اولین جایزه اقتصاد اسلامی به پایان‏ نامه دکتری، توسط دانشگاه تربیت مدرس و وزارت ارشاد در سال  1382 و دریافت جوایز نفیس و لوح تقدیر از وزیر فرهنگ و ارشاد و رئیس دانشگاه.

پژوهشگر برگزیده دانشگاه تهران در سال 1387 و دریافت نشان  درجه 2 پژوهش

و بالاخره ایشان در سال 1388 از طرف دانشگاه تهران به عنوان پژوهشگر برجسته برگزیده شد و به دریافت نشان درجه 1 پژوهش مفتخر گردید.